Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα και με τις αποφάσεις της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου μας και της Συνέλευσης Τμήματος (Έκτακτη Συνέλευση Τμήματος/100η.19.03.2020), η εκπαιδευτική δραστηριότητα θα λαμβάνει χώρα εξ αποστάσεως κυρίως μέσω του Gsuite for Education, στο διάστημα που τα Πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά, με σκοπό την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

Οι διαλέξεις των μαθημάτων, στο Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών, θα πραγματοποιούνται με σύγχρονο τρόπο μέσω του google meet ή με ασύγχρονο τρόπο μέσω καταγεγραμμένων βίντεο του youtube. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει καταγραφή της διεξαγωγής του μαθήματος.   

Για τον χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος οι φοιτητές θα ενημερώνονται από τον διδάσκοντα μέσω της πλατφόρμας eclass.hua.gr (στην ενότητα Ανακοινώσεις του αντίστοιχου μαθήματος - θα αναφέρεται και το αντίστοιχο σύνδεσμο (link) για την σύνδεση στην ζωντανή μετάδοση του μαθήματος ή στο βίντεο). 

Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί στην έναρξη του τρέχοντος εξαμήνου.

Επομένως, παρακαλούμε τους φοιτητές να εγγραφούν στο eclass.hua.gr, στα αντίστοιχα μαθήματα που παρακολουθούν το εαρινό εξάμηνο. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει το γεγονός ότι η δήλωση των μαθημάτων στο σύστημα του φοιτητολογίου δεν αρκεί, θα πρέπει να εγγραφείτε για κάθε μάθημα και στο eclass καθώς τα δύο συστήματα δεν είναι διασυνδεδεμένα.

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων έχει οριστεί στις 23.03.2020, ωστόσο κάποιοι διδάσκοντες έχουν ήδη ξεκινήσει την παράδοση διαλέξεων με τηλε-εκπαίδευση από την Τετάρτη 18.03.2020. 

Για όλο τον συντονισμό της λειτουργίας ΠΡΕΠΕΙ να παρακολουθείτε συχνά το email σας και το site του Τμήματος, ώστε να είστε ενημερωμένοι για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.  

 

Σας παρακαλούμε όλους σας (διδακτικό προσωπικό και φοιτητές) να αποφύγετε την φυσική παρουσία στα κτίρια του Πανεπιστημίου, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία όλης της ακαδημαϊκής μας κοινότητας. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου (ΕΛΚΕ, Φοιτητική Μέριμνα, Erasmus, κλπ) ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά

Η Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής εφαρμόζει την τηλ-εργασία. Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο και των τηλεφωνικών γραμμών της (10.00 - 13.00).

    

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

 

menoume_spiti.jpg