Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος μας, την Πέμπτη 05/12/2019 θα πραγματοποιήσει διάλεξη η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.-Greek Ecommerce Association).

Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.-Greek Ecommerce Association, http://www.greekecommerce.gr/), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν. Η Δρ. Φραϊδάκη είναι διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-Commerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν - ELTRUN. Έχει πτυχίο από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και MSc στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics (LSE). Από το 2010 είναι επιστημονική υπεύθυνη των ετήσιων ερευνών του ELTRUN για τη συμπεριφορά των online Ελλήνων καταναλωτών και των χρηστών social media, καθώς και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την αξιολόγηση των Ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων και έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για την Κοινωνική Δικτύωση και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Το αντικείμενο της διάλεξης είναι: Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Αποτελέσματα, Τάσεις, Trustmark, Ανοιχτά θέματα..


Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, Ταύρος), στις 17:30 μ.μ.

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι η διάλεξη αποτελεί τμήμα του Σεμιναρίου και η παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι υποχρεωτική. Στις διαλέξεις μπορούν να παραβρεθούν οι προπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος μας καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.

Με εκτίμηση,
Η Γραμματεία του ΠΜΣ