photo deligiorgi

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος μας, την Πέμπτη 30/05/2019 θα πραγματοποιήσει διάλεξη η κα Κωνσταντίνα Δεληγιώργη, Γενική Διευθύντρια Ψηφιακής Πολιτικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η κα Κωνσταντίνα Δεληγιώργη είναι Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακό στις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδακτορικό στην περιοχή των τηλεπικοινωνιών και τεχνοοικονομικών στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Είναι Γενική Διευθύντρια Ψηφιακής Πολιτικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συμμετέχει σε αρκετά έργα της Κοινωνίας της Πληροφορίας σε θέματα πληροφορικής. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνουν τεχνοοικονομικές αξιολογήσεις και δείκτες τιμών για τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες. Διδάσκει στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης κ Αυτοδιοίκησης, καθώς και σε Τμήματα Πληροφορικής των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.)

 

Το αντικείμενο της διάλεξης είναι: “Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”.

 

Ακολουθεί σύντομη περιγραφή:

Η παρουσίαση θα περιέχει θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, με τη σύνταξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου, με το αντικείμενο του Υπουργείου Οικονομίας κ Ανάπτυξης όσον αφορά τρόπους χρηματοδότησης, με τα επιχειρησιακά προγράμματα με έμφαση στο ΕΠΑνΕΚ καθώς και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες του Υπουργείου για τα θέματα αυτά.

 

Τον ομιλητή θα προλογίσει ο κ. Μιχαλακέλης Χρήστος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος.

 

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, Ταύρος), στις 18:00 μ.μ.

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι η διάλεξη αποτελεί τμήμα του Σεμιναρίου και η παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι υποχρεωτική. Στις διαλέξεις μπορούν να παραβρεθούν οι προπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος μας καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.