Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος μας, την Πέμπτη 24/10/2019 θα πραγματοποιήσει διάλεξη ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Χρήστος Μιχαλακέλης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής.

Το αντικείμενο της διάλεξης είναι: Study in Greece: Όταν το Πανεπιστήμιο καινοτομεί

 

Ακολουθεί σύντομη περιγραφή:

Η μη κερδοσκοπική δράση Study in Greece ξεκίνησε το 2014 ως μια ενθουσιώδης πρωτοβουλία φοιτητών και καθηγητών του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Σήμερα αποτελεί την επίσημη δικτυακή πύλη της Ελλάδας για παροχή πληροφοριών φοίτησης σε διεθνείς φοιτητές.
Η δράση βασίζεται κυρίως στην εθελοντική προσφορά, είναι υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Τουρισμού και έχει ως στόχο την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών πανεπιστημίων, την υλοποίηση διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, την προσέλκυση ξένων φοιτητών και τη διασύνδεση της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας.
Στο πλαίσιο της διάλεξης θα παρουσιαστεί η πορεία της δράσης μέχρι σήμερα και οι προοπτικές προσφοράς προς την ακαδημαϊκή κοινότητα, σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο διεθνές ακαδημαϊκό και ερευνητικό περιβάλλον. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, Ταύρος), στις 17:00 μ.μ.

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι η διάλεξη αποτελεί τμήμα του Σεμιναρίου και η παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι υποχρεωτική. Στις διαλέξεις μπορούν να παραβρεθούν οι προπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος μας καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του Πανεπιστημίου.

 Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.

 

Με εκτίμηση,
Η Γραμματεία του ΠΜΣ