ICEGOV 2021 @ Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Το Συνέδριο διεξάγεται για πρώτη  φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Εθνών και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μετά από αρκετό καιρό αποχής από την διά ζώσης διεξαγωγή των επιστημονικών Συνεδρίων, το ICEGOV 2021 πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο και έτσι οι συμμετέχοντες/-ουσες είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και με φυσική παρουσία, στον χώρο του Αμφιθεάτρου του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Πρώτος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καθηγητής του Tμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.

Η καινοτομία τους έχει φέρει την χώρα μας στο προσκήνιο των ψηφιακών αλλαγών, βελτιώνοντας τη θέση της σε παγκόσμιες κατατάξεις. Εστίασε, επίσης, στις μελλοντικές δυνατότητες της Ελλάδας να προσφέρει καίριες λύσεις στον τομέα της Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Coffee Break

Ivegov2021