Έναρξη Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 … από κοντά!

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών θα ξεκινήσουν Δευτέρα 11.10.2021.

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Τμήματος θα επιτρέπεται σε όσους:

α) επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού έχοντας ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορονοϊό COVID-19 ή

β) επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου, ή

γ) επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για COVID-19, 2 φορές την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους.

Ο έλεγχος των εν λόγω πιστοποιητικών και βεβαιώσεων θα γίνεται κατά την είσοδο σας στο κτίριο επί της Ομήρου 9, υποχρεωτικά σε συνδυασμό με έγγραφο ταυτοπροσωπίας (π.χ. ακαδημαϊκή /φοιτητική ταυτότητα, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο). 

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας τα παραπάνω πιστοποιητικά/έγγραφα να τα έχετε σε έντυπη μορφή.

Παρακαλούμε να προσέρχεστε 15 λεπτά πριν την έναρξη των μαθημάτων σας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς χώρους αλλά και σε εξωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου όπου υπάρχει συνωστισμός. 

Παρακαλούμε τους φοιτητές να απολυμαίνετε τακτικά τα χέρια σας στα σημεία απολύμανσης του κτιρίου και να συνεργαζόμαστε, επιδεικνύοντας υπομονή και κατανόηση, με τα αρμόδια όργανα για τον έλεγχο των προϋποθέσεων εισόδου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου μας. 

Κατά την είσοδο σας στις αίθουσες διδασκαλίας/εργαστήρια/αμφιθέατρο θα πρέπει να συμπληρώσετε την θέση στην οποία κάθεστε (οι θέσεις έχουν αριθμηθεί κατάλληλα) έτσι ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία ιχνηλάτησης σε περίπτωση ύπαρξης κάποιου κρούσματος. 

Σας παρακαλούμε να μην αλλάζετε θέση/κάθισμα μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας/εργαστήρια καθόλη την διάρκεια του μαθήματος/διάλεξης/εργαστηρίου και να μην αλλάζετε θέση κατά την παραμονή σας στη Βιβλιοθήκη και στο Εστιατόριο του Πανεπιστημίου. Σε περίπτωση πλήρωσης της μέγιστης χωρητικότητας των καθισμάτων, δεν θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα όρθιοι.

Ενημερωνόμαστε για το πρωτόκολλο διαχείρισης πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού COVID-19 μένοντας συντονισμένοι στις ανακοινώσεις της Γραμματείας του Τμήματος.

Συμβάλλουμε όλοι ώστε να μη διακοπεί η δια ζώσης φοιτητική σας ζωή!

Μείνετε ασφαλείς και υγιείς!