Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε τις υποτροφίες “Γ. Καραμπατζός” του Εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2020-2021, για την επίδοση σας στο Β΄εξάμηνο του ΠΜΣ.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το επισυναπτόμενο έντυπο στοιχείων. Θα πρέπει επίσης να μας επισυνάψετε υπεύθυνη δήλωση την οποία θα την εκδώσετε μέσω της πιστοποιημένης εφαρμογής του www.gov.gr (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses).

Η υπεύθυνη δήλωση θα ειναι προς την Γραμματεία ΠΜΣ Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής και θα αναφέρει:

¨Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω λάβει άλλη υποτροφία για την επίδοση μου στα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2020-21¨.

Στο έντυπο στοιχείων στις σημειώσεις παρακαλούμε αναφέρετε τον αριθμό λογαριασμού σας και την τράπεζα και αν μπορείτε να μας επισυνάψετε μια φωτοτυπία της πρώτης όψης του βιβλιαρίου της τράπεζας ή εκτύπωση των στοιχείων του λογαριασμού από e- banking.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τα ανωτέρω έγγραφα (σε ηλεκτρονική μορφή υπογεγραμμένα) μέχρι την Τετάρτη 06/10/2021 στο email της Γραμματείας (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Με εκτίμηση,
Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ