Με την έναρξη του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-2020, παρακαλούμε όπως:

1. Προβείτε στην εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο (δείτε το ακόλουθο αρχείο)

2. Προβείτε στη διαδικασία δηλώσεων μαθημάτων εαρινού εξαμήνου (δείτε το ακόλουθο αρχείο)

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει (αποθήκευση και εκτύπωση "'Έκδοση Βεβαίωσης Δήλωσης Μαθημάτων") τις δηλώσεις των μαθημάτων σας ΠΡΙΝ την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης των ενεργειών αυτών.

3. Σχετικά με τις αλλαγές μαθημάτων επιλογής (αφορά 6ο και 8ο εξάμηνο):

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να αλλάξουν κάποιο μάθημα επιλογής, το οποίο έχουν δηλώσει σε προηγούμενο χειμερινό εξάμηνο, θα πρέπει να ΜΗΝ δηλώσουν το συγκεκριμένο μάθημα μέσω της πλατφόρμας του φοιτητολογίου και να προσέλθουν στη Γραμματεία(καθημερινά 10.00-13.00 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.

Ενημερωτικά: Κάθε φοιτητής μπορεί να αλλάξει μάθημα επιλογής 1 φορά συνολικά για το 3ο έτος φοίτησης και 1 φορά για το 4ο ετος φοίτησης.

Οι εγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων καθώς και οι τυχόν αλλαγές μαθημάτων, ξεκινούν από τη Δευτέρα 17.02.2020 και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 28.02.2020.

Πέραν της ημερομηνίας αυτής, η Γραμματεία δε θα δεχθεί εξαιρέσεις (όπως η διαδικασία αυτή ορίζεται στον Κανονισμό Σπουδών , Κεφάλαιο 2)

 

Με εκτίμηση.

Από τη Γραμματεία