Αγαπητοί επιτυχόντες, αγαπητές επιτυχούσες,

Σας καλωσορίζουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!

Σας συγχαίρουμε θερμά για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 και σας ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία και Πρόοδο στις σπουδές σας!

Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη, 31-08-2023, έως και την Παρασκευή, 08-09-2023, θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού https://eregister.it.minedu.gov.gr/, για να υποβάλετε την αίτηση εγγραφής σας.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνετε φοιτητής/φοιτήτρια του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Στον ανωτέρω σύνδεσμο παρέχονται αναλυτικές οδηγίες, ενώ για την είσοδό σας στην εφαρμογή θα σας ζητηθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός ασφαλείας που χρησιμοποιήσατε για την πρόσβασή σας στην εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού.

Σας συστήνουμε να ενημερώνεστε τακτικά από την ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. (www.minedu.gov.gr) για τυχόν νεότερες οδηγίες.

Μετά τη λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών, θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (www.hua.gr) αλλά και του Τμήματος (www.dit.hua.gr) για τη διαδικασία οριστικοποίησης/ταυτοποίησης της εγγραφής σας στο αντίστοιχο Τμήμα, ώστε να αποκτήσετε την ιδιότητα του/της φοιτητή/φοιτήτριας.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά!